Vind een groepsverblijf
Terug naar overzicht

Fotowedstrijd: kamp(as)zomer 2024 in beeld

Vorig jaar organiseerden we voor het eerst onze Kampasfotowedstrijd, wat resulteerde in een groot succes! Daarom gingen we dit jaar nog een stapje verder … Op 5 augustus maakten we namelijk bekend dat maar liefst TWEE groepen kans maakten op een waardebon ter waarde van 300 euro. En dat konden jullie wel smaken … De vele inzendingen zorgden dat ook wij mee genoten van een geweldige kamp(as)zomer. Blik je nog even met ons terug?

En de winnaar is …

De eerste week van september kwam een driekoppige en vakkundige jury samen om alle wedstrijdinzendingen te scoren. Hierbij kwamen zes pareltjes uit de bus. Deze namen we op 7 september mee naar ons sectorevenement, CJT Connect, waar we meer dan vijftig uitbaters vroegen hun stem uit te brengen. Chiro Millegem kon de meeste harten veroveren.

LIKE LIKE LIKE

Dan restte ons nog één prijs om uit handen te geven: de publieksprijs … Op 10 september werden jullie kampmomenten op onze Instagrampagina gedeeld. Daarna was het aan jullie om zo veel mogelijk hartjes in de wacht te slepen. Omdat we houden van fairplay, werden de tien populairste foto’s in een mand gegooid en werd één gelukzak als winnaar geloot. Proficiat, Chiro Albatros Tollembeek!

Benieuwd naar alle inzendingen? Bewonder ze op onze Instagrampagina. En volg ons zeker, want misschien liggen in de kampzomer 2025 ook mooie prijzen op jou te wachten …